Kirjaudu sisään

Taideohjaaja, muusikko, muotoilija, näyttelijä, teatteriryhmä, bändi, kuvataiteilija, käsityöläinen – haluatko lisää keikkaa ja näkyvyyttä toiminnallesi? Ilmoita tietosi Kulttuuriyhdistys Kuvion taitajapankkiin!

Lisää tietosi tästä »


Anneli Heino

Loimaa
https://www.facebook.com/groups/1028616130517169/

Olen pitkänlinjan ohjaaja-näyttelijä-koomikko, ohjaajaliiton jäsen ja musiikkiteatteri EriPARIa teatterinjohtaja.

Tarjoan teatteriohjauksen, lausunnanohjauksen ja koomiikanpalveluita.

Forssa

Taiteen ja kulttuurin kentällä toimien tarjoan niin työhistoriani kuin aktiiviharrastusteni myötä taidoksi kehittynyttä osaamistani: Itämaisen / egyptiläisen tanssin ohjausta (lyhytkurssit, viikkotunnit) ja tanssiesityksiä, kuvataiteen tuotteita (erityisesti akryylimaalauksia), kirjallisuuskursseja - ja kirjapiirejä sekä omakustanteisia kirjojani (Chora 2012, runoja; Magenta 2013, pienoisnovelleja; Fortuna 2016, vielä julkaisematon runokirja).

marisaloaMoissyCramayelVaaka

Tammela
www.maripariisi.wordpress.com

Olen Tammelasta kotoisin oleva Lapin yliopistosta valmistunut kuvataidekasvattaja. Toteutan yhteisö- ja ympäristötaideprojekteja, sarjakuva-, taidegrafiikka- ja kierrätyskäsityökursseja tapahtumien yhteydessä ja leireillä sekä säännöllistä opetustoimintaa esim. oppilaitoksissa ja yhdistyksissä. Olen työskennellyt Ranskassa 9-vuotta ja olen kierrätyskäsityö- ja taideyhdistyksen perustaajäsen (www.debrouille.net).

Sininen tuli duo kuvaaja Belen Galli

Tammela
www.sininentuli.com

Suomalainen laulaja, viulisti ja pianisti Sanna Mansikkaniemi ja perulainen kitaristi, multi-instrumentalisti ja musikologi Camilo Pajuelo Valdez rakentavat soivan sillan Latinalaisen Amerikan ja Suomen välille tarjoten laajan kirjon erilaisia musiikkitylejä kansanmusiikista tangoon, rytmien huumasta tunteikkaaseen tunnelmointiin. 

Toimintaamme rahoittavat

Opetus- ja kulttuuriministeriöha vihrea 100Kansan sivistysrahasto, Väinö Tannerin rahastotaike hame pysty hameenliitto logo       Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto logo      leader logo   

Forssan kaupunki  Humppilan kunta   Jokioisten kunta   tammela  Ypäjän kunta