Yhteystiedot

Toimisto
Saksankatu 1
30100 Forssa
Käynti Saksankadun puolelta.

toimisto@kuvio.org 
www.kuvio.org

Minna Lehtola
vastaava kulttuurituottaja
p. 050 592 1914
minna.lehtola@kuvio.org 

Sovi tapaaminen etukäteen!

Tarjoamme ammatillisen tuottajan palveluita taiteilijoille, tapahtumanjärjestäjille, kulttuurilaitoksille ja muille kulttuurialan toimijoille.

Autamme rahoituksen keruuseen, markkinointiin, myyntiin, produktioiden tuottamiseen, tiedottamiseen, tapahtumien järjestämiseen ja toiminnan kehittämiseen liittyvissä tehtävissä ammattitaidolla. Palvelu räätälöidään aina kunkin tarvitsijan tarpeeseen vastaavaksi.

Laajuudeltaan artistipalvelu voi olla yhden tunnin mittainen konsultaatiokäynti, yksittäisen tehtävän (esim. tiedotus, rahoituksen haku) hoitaminen tai vuosia kestävä kumppanuus.

Tarkoituksena on tarjota mahdollisuus kulttuurituotannon ammattilaisten palveluihin myös sellaisille kulttuurialan toimijoille, jotka eivät voi palkata tai tarvitse kulttuurituottajaa ympärivuotisesti tai kokoaikaisesti. 

Toimintaamme rahoittavat

Opetus- ja kulttuuriministeriöha vihrea 100Kansan sivistysrahasto, Väinö Tannerin rahastotaike hame pysty hameenliitto logo       Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto logo      leader logo   

Forssan kaupunki  Humppilan kunta   Jokioisten kunta   tammela  Ypäjän kunta