10112015 ForssanKirjasto Molli kuva 3 Minna Lehtola

Lastenteatteri Kurnuttava Sammakko esitti Kuvion koordinoimalla koulukiertueella näytelmän Molli syksyllä 2015. Kuva Minna Lehtola.


Kuntien kulttuuritoiminnan kehittäminen on nimetty yhdeksi yhdeksi Kuvion toiminnan painopistealueeksi vuonna 2016. Siihen pyritään pyritään kehittämään muun muassa kuntien kulttuurivastaavien yhteistyötä lisäämällä ja kunnille tarjottavia palveluita kehittämällä.

Autamme asiantuntemuksellamme kuntien kulttuuritoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja: 

Minna Lehtola
kulttuurituottaja
050 592 1914
minna.lehtola(a)kuvio.org


Neuvontapalveluita kunnalle
Henkilökuntamme seuraa aktiivisesti kuntien kulttuuritoiminnan kehitystä ja uusia tuulia kuntalaisten hyvinvoinnin turvaamiseksi kulttuurin keinoin. Neuvontapalvelun aiheina voi olla esimerkiksi kunnan tehtävät kulttuurialalla, kunnan kulttuuritoiminnan järjestämistavat, toiminnan mittarit, kuntien ja yhdistysten yhteistyö ja kumppanuus, hallinnonalarajat ylittävän yhteistyön käytännöt, kouluyhteistyö, kulttuuri sosiaali- ja terveystyössä, luovat toimialat, kulttuurimatkailun kehittäminen, taiteen soveltava käyttö, kunnille myönnettävät avustukset kulttuurityöhön jne. 


 

 

Yhteystiedot

Toimisto
Saksankatu 1
30100 Forssa
Käynti Saksankadun puolelta.

toimisto@kuvio.org 
www.kuvio.org

Minna Lehtola
vastaava kulttuurituottaja
p. 050 592 1914
minna.lehtola@kuvio.org 

Sovi tapaaminen etukäteen!

Kirjaudu sisään

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Kulttuuriyhdistys Kuvio ry:lle 27 000€ avustuksen Kulttuurikunta -hankkeeseen kehittämään toiminta-alueensa kuntien kulttuuritoimintaa. Avustuksella mm. kehitetään kuntien kulttuuristrategiaa ja kuntarajat ylittävää toimintaa. Hankkeessa kehitetään myös kuntien kulttuurivastaavien tapaamisia.

Alueen kulttuuritoimijat kokoontuivat 6.9.2016 Tammelassa ja yhdessä suunniteltiin esim. tutustumismatkaa ja yhteisen tiedottamisen kehittämistä sekä kulttuuripassia 7. - 8. luokkalaisille. Alueen kulttuuritoimijat kokoontuvat seuraavan kerran 29.11.2016 klo 10.00 Jokiosilla.

Seuraava kuntien kulttuurivastaavien tapaaminen on 21.4.2016 klo 10–12 Ypäjällä.

Tapaamisessa keskustellaan kuntien kulttuuritoiminnan järjestämiseen liittyvistä aiheista ja suunnitellaan yhteistyötä. 

Kuntien kulttuurivastaavien tapaamiset on aloitettu vuoden 2016 alusta alkaen. Tapaamiseen kutsutaan kaikkien Kuvion toimialueella olevien kuntien kulttuurivastaavat Kuvion jäsenyydestä riippumatta.  

Lisätietoja ja koollekutsuja: Kulttuuriyhdistys Kuvio, Ellinoora Auvinen, p. 050 407 8823, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aiemmat tapaamiset

Ensimmäinen tapaaminen oli 19.1.2016 klo 10 Humppilan kirjastossa. Paikalla oli seitsemän kunnan kulttuurivastaavat. Aiheina oli kulttuuriopetussuunnitelmat, Kulttuuripassi, Suomi 100 toiminta ja hyvät käytännöt vuotuistapahtumien järjestämisessä. 

 

Forssa Maarit Järveläinen, kirjastotoimenjohtaja

Humppila ,kirjastonjohtaja

Jokioinen Stiina-Liisa Pirkkamaa, kehittämispäällikkö

Koski TL Outi Källvik, kirjastonjohtaja

Loimaa Juhani Heinonen, kulttuurisihteeri

Oripää Mari Kujanpää, kirjastonjohtaja

Punkalaidun Jari Hjelm, kirjastotoimenjohtaja

Somero Mia Raivikko, kulttuurituottaja ja Olla-Riitta Aarikka, puheenjohtaja (Someron Kulttuuri ry)

Tammela Päivi Klemelä, vapaa-aikasihteeri

Urjala Juha Salo, sivistystoimenjohtaja

Ypäjä Satu Leppälahti, kirjastonjohtaja

 

 

Kutsuimme Kuvion toimialueen 11 kunnan kulttuurivastaavat yhteen keskustelemaan kunnan kulttuuritoiminnasta ja kulttuurivastaavan työn arjesta. Tapaamisen tarkka sisältö määrittyy osallistujien toiveiden mukaan.
 
Tapaamisia järjestetään mahdollisesti myöhemmin lisää.
 
 
Lisätietoja: Ellinoora Auvinen, 050 407 8823, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimintaamme rahoittavat

Opetus- ja kulttuuriministeriöha vihrea 100Kansan sivistysrahasto, Väinö Tannerin rahastotaike hame pysty hameenliitto logo       Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto logo      leader logo   

Forssan kaupunki  Humppilan kunta   Jokioisten kunta   tammela  Ypäjän kunta