Kansainvälistyminen on tärkeä osa luovien alojen vahvistamista ja toiminnan alueellista rikastuttamista. Kuvion iloksi yhdistykselle myönnettiin Creative Connection -hankkeelle avustus kehittämään toiminta-alueensa kansainvälistä verkostoitumista ja kehittämään mahdollisia tulevia kansainvälisiä hankkeita.

Creative Connection -hanke 4.4.2016-30.11.2017 on Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston rahoittama hanke, jolla Kulttuuriyhdistys Kuvio ry tukee, verkostoi ja vahvistaa kansallisesti ja kansainvälisesti toiminta-alueensa luovan alan toimijoita, yhdistyksiä ja yrittäjiä. Hankkeessa etsitään luovia ja vaihtoehtoisia ratkaisuja yhdessä innovoiden ja nykyisen teknologian mahdollisuudet huomioiden toiminnan alueelliseen rikastuttamiseen ja hyödyntämiseen.
Hankkeen tavoitteena on edesauttaa, vahvistaa ja tukea alueellista luovan alan toimintaa ja taloutta; kansainvälinen verkostoituminen ja yhteistyö; kehittää uusia ideoita, tapahtumia, toimintamalleja ja kontakteja luovan alan toimijoille, matkailu huomioiden ja alustaa uusia innovaatioita luovan alan ammattilaisten toiminnan tueksi.


Hanke mahdollistaa mm. matkan Saksaan Apoldaan 25.8.-30.8.2016. Matkalla tutustutaan mm. Erfurtin yrityskeskukseen, Neckerodan käsityömessuihin ja Leader rahoituksella toteutettuun värjäykseen erikoistuneeseen taloon ja sen toimintaan. Matkalla verkostoidutaan Saksalaisiin toimijoihin ja innovoidaan yhdessä uutta ja kehitetään mahdollista kansainvälistä hanketta. Hankkeesta ja matkasta kirjoitetaan blogia, voit lukea sitä täältä.

 

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto    Leader           Leader 2

Toimintaamme rahoittavat

Opetus- ja kulttuuriministeriöha vihrea 100Kansan sivistysrahasto, Väinö Tannerin rahastotaike hame pysty hameenliitto logo       Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto logo      leader logo   

Forssan kaupunki  Humppilan kunta   Jokioisten kunta   tammela  Ypäjän kunta